top of page

Qui som?

La Bodega VINYA TAUJANA fou creada per la família Crespí l’any 2001, essent la tercera generació dedicada a l'elaboració de vins de forma artesanal.

La bodega VINYA TAUJANA té capacitat per elaborar 115.000 litres de vi sota les més extrictes normes de seguretat i higerne, i compta amb una cava subterrània amb capacitat per 10.000 litres de vi disposat en bótes de roure americà i francès.

 Les nostres instal·lacions combinen modernitat i tradició, utilitzant les darreres tecnologies de fermentació controlada i efectuant la recollida manual i selectiva del raïm.

Per dur a terme tot això, a VINYA TAUJANA també som productors de raïm de diferents varietats que necessitam per als nostre vins: les autòctones Manto Negro, Callet i Moll, i les foranes Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot, produïdes en 6’5 hectàrees de vinyes pròpies i 6 hectàrees de producció externa controlada, mantenint sempre el màxim respecte pel medi ambient, usant tractaments fitosanitaris poc agressius, adobs orgànics i lluita integrada.

 

També oferim els següents serveis:

  • Personalització de botelles (sol·licitau informació)

  • Visites concertades

  • Degustació dels nostres productes a la bodega

  • Venta directa a la bodega.

bottom of page